Cos de cumparaturi

Aveti  
0 produse
in cos.
Total 0,00 lei

Bridal Collection

Rochie de mireasa CASILDA

4.490,00 lei

Rochie de mireasa din voal de matase naturala si dantela designer, accesorizata manual cu margele si cristale. Este o rochie sirena, cu trena, cu corsajul dublat cu matase satinata, ce pune in evidenta broderia accesorizata manual. Partea de jos a rochiei este ampla, din voal de matase naturala. In partea din spate corsajul este decupat in forma de U, spatele fiind acoperit diafan de dantela. Rochia are pe spate nasturi imbracati in matase satinata.

Rochie de mireasa CASSANDRA

4.490,00 lei

Rochie de mireasa din voal de matase naturala si dantela designer, accesorizata manual cu margele si cristale. Este o rochie A-line, cu corsajul dublat cu matase satinata, ce pune in evidenta broderia accesorizata manual; decupajele din broderie, aplicate manual, se prelungesc discret pe fusta. Eleganta este completata prin faldurile din voal de matase naturala creponat manual ce cad usor pe brate. Partea de jos a rochiei este ampla, din voal de matase naturala creponat manual, cu dublura din matase naturala.

Rochie de mireasa ANABELA

4.490,00 lei

Rochie de mireasa din tul fin si dantela designer, accesorizata manual cu margele si cristale. Este o rochie A- line, cu corsajul dublat cu matase satinata nude, ce pune in evidenta broderia, taiata in talie; decupajele din broderie, aplicate manual, se prelungesc discret pe fusta. Fusta este ampla si diafana, din tulle fin, de cea mai buna calitate. Fusta are slit pe picior, pentru a complete accentele de nude.

Rochie de mireasa AURORA

4.490,00 lei

Rochie de mireasa din tul fin si dantela designer, accesorizata manual cu margele si cristale. Este o rochie A- line, cu trena, cu corsajul dublat cu matase satinata, ce pune in evidenta broderia, taiata in talie; decupajele din broderie, aplicate manual, se prelungesc discret pe fusta. Pe maneci rochia are doua funde diafane, pentru un plus de eleganta. Fusta este ampla, din tul fin, de cea mai buna calitate.

Rochie de ocazie cu drapaje FRANCESCA

2.179,00 lei

Rochie de ocazie din crep de cea mai buna calitate, cu maneca scurta. Rochia are la partea din fata o taietura in V si drapaje realizate manual. Rochia se distinge prin acuratetea liniei si eleganta. Poate fi purtata si ca rochie de seara sau de cocktail.

Rochie de ocazie din crep ADELA

2.179,00 lei

Rochie de ocazie din crep de cea mai buna calitate.Rochia este taiata in talie, cu un decolteu amplu in V. Talia este marcata de un cordon.Fusta are inserat un volan si este despicata in partea de jos. Poate fi purtata si ca rochie de seara sau de cocktail.

Rochie de ocazie din organza de matase naturala si crep ALESSIA

1.690,00 lei

Rochie de ocazie din organza de matase naturala si crep de cea mai buna calitate. Rochia este cambrata, usor evazata la partea inferioara, cu slit pe picior. La partea superioara, tip halter, este dublata cu organza de matase naturala. Eleganta si tinuta este accentuata de o funda ce pune in evidenta feminitatea si rafinamentul. Poate fi purtata si ca rochie de seara sau de cocktail.

Rochie de ocazie din voal de matase BEATRICE

1.799,00 lei

Rochie de ocazie midi, din voal de matase,cu decolteu in V. Este o rochie A- line, taiata in talie, cu fusta petrecuta, cu lungime asimetrica pentru un plus de rafinament si senzualitate, cu volane in mai multe straturi atat de-a lungul decolteului cat si in partea inferioara a fustei. Poate fi purtata si ca rochie de seara sau de cocktail.

Maravissi

Newsletter

Primeste informații despre reduceri și colecții pe care le poți cumpara înaintea tuturor