Cos de cumparaturi

Aveti  
0 produse
in cos.
Total 0,00 lei

DESPRE NOI

DE CE


MARAVISSI?


MARAVISSI este un brand de lux sub sigla caruia cream in propriul
nostru atelier rochii de seara, de mireasa si de cocktail, acordand o atentie
sporita fiecarui detaliu si punand feminitatea in prim-plan.

Credem cu tarie ca fiecare femeie este unica, motiv pentru care
modelele Maravissi sunt create pentru a pune in valoare
calitatile si particularitatile celei care le poarta!

CINE SUNTEM?

Industria vestimentara este extrem de vasta si competitiva. Serii mari de produse sunt confectionate zilnic si importate de pretutindeni. Consideram ca a venit momentul ca fiecare clienta sa aiba posibilitatea de a purta un model ce i se potriveste perfect, realizat pe masurile ei.

De aceea incurajam conceptul „made to measure” si ne angajam sa confectionam doar articole vestimentare croite perfect pe dimensiuni personalizate.

Pentru ca ne dorim ca fiecare femeie sa straluceasca prin eleganta si sa se simta comfortabil in tinuta pe care o alege, ne luam angajamentul sa oferim doar produse realizate la standarde inalte.

Motivul succesului nostru sunt produsele insele, grija si talentul daruite pentru a face orice femeie sa se simta unica!

CONCEPTUL NOSTRU

MARAVISSI este un brand de rochii de seara si rochii pentru evenimente tip cocktail de lux, ce se remarca prin atentia acordata detaliilor, punand feminitatea in prim-plan. Credem cu tarie ca fiecare femeie este unica, motiv pentru care modelele Maravissi sunt create pentru a pune in valoare calitatile si particularitatile fiecarei femei. Creatiile noastre sunt realizate manual, in propriul atelier, cu ajutorul materialelor de buna calitate,in special matase naturala si dantela, deoarece un produs finit cu un standard ridicat poate fi obtinut doar folosind materie prima de acelasi nivel.

MARAVISSI a creat de asemenea linia de lux ,,rochii de mireasa” pentru femeia sofisticata, senzuala si rafinata! Deviza noastra „Do well, live well and dress really well” pune accentul pe ideea ca frumusetea porneste cu adevarat din interior, o piesa vestimentara bine realizata fiind ultimul detaliu ce completeaza o personalitate deosebita remarcata prin eleganta si rafinament!

Maravissi

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter si fii prima care afla noutatile despre colectiile si promotiile noastre!